Euro Sportring

Mednarodni otroški nogometni turnirji Euro-Sportring

Fundacija Euro-Sportring s sedežem na Nizozemskem od koder se vodi sofinancirane mednarodne otroške nogometne turnirje je aktivna že od leta 1951 v kar 13 državah in kjer so prisotni otroci iz kar 30 različnih držav.

Vsako leto nogometne turnirje, ki delujejo pod UEFA sloganom Respect obišče okrog 8.000 ekip. Turnirji po dostopnih cenah so na voljo vsem ekipam različnih selekcij, saj je pomembno, da lahko vsak klub ali nogometna šola prisostvuje na katerem izmed izbranih turnirjev, ki so pogosto vezani na evropsko turistično mesto (Dunaj, Praga, Salzburg, München,…) ali zanimivo turistično destinacijo (Istra, Gardsko jezero, Blatno jezero, Costa Brava, …). Turnirski sistem s pestrim otvoritvenim programom ostane v lepem spominu mladim nogometašicam in nogometašem ter strokovnemu vodstvu.

V minulih letih je Euro-Sportring turnirje obiskalo že veliko slovenskih ekip. Med najbolj obiskane sodijo turnirji v sosednji Avstriji, Hrvaški, Italiji, Madžarski ter v Nemčiji na Češkem in Poljskem. Naš cilj je, da tovrstni turnir s številnimi tujimi nogometnimi ekipami pod okriljem fundacije Euro-Sportring v prihodnje organiziramo tudi v Sloveniji.

Dodatne informacije z želenimi destinacijami in opisi turnirjev glede starostnih kategorij in turnirskega sistema si lahko pridobite na spletni strani:

www.euro-sportring.com

V kolikor imate dodatna vprašanja vezana na turnirje smo vam z veseljem na voljo.

Kontakt:

marko.kremzar@movio.si ali na 051 655 135

© MOVIO | Vse pravice pridržane
Izdelava Agencija DAMN | Politika zasebnosti