O nas

Ustvarjamo na področju športa in turizma

Dolgoletne izkušnje in številna mednarodna partnerstva so bila povod za ustanovitev podjetja Movio. Naše delovanje je usmerjeno predvsem na področje športa in turizma v povezavi z gospodarstvom ter mediji. Digitalizacijo na področju športnih in turističnih vsebin uspešno integriramo na slovenski trg z domačimi in tujimi poslovnimi partnerji.

Številne aktivnosti so usmerjene v organizacijo dogodkov na slovenskih golf igriščih v smislu teambonding/teambuilding produkta: Footgolf v Sloveniji – poslovna srečanja v naravi za domača in tuja podjetja, organizacije,… Pod blagovno znamko Footgolf Mode želimo razvijati aktivnosti na slovenskih golf igriščih v povezavi z domačim in tujim gospodarstvom.

S številnimi turističnimi ponudniki in institucijami sodelujemo pri razvoju športa in turizma tako v Sloveniji kot v tujini. S partnerji soorganiziramo seminarje in konference, vedno več smo dejavni tudi na področju komunikacije in organizacije dogodkov v športu in turizmu, kjer sodelujemo s številnimi krovnimi in regionalnimi športnimi organizacijami.

Ponujamo slovensko IT rešitev, Bentral Channel Manager, ki je namenjena sobodajalcem ter vodilnim slovenskim turističnim destinacijam za povezavo z največjimi svetovnimi prodajnimi kanali kot so Booking.com, AirBNB, Expedia,…

Dravska kolesarska pot ali Drava Bike je turistični produkt prihodnosti, ki povezuje kar štiri države (Italija, Avstrija, Slovenija in Hrvaška) in predstavlja kolesarsko hrbtenico v osrčju Štajerske, kjer sodelujemo v Skupini za Dravo kot partner od začetka delovanja. Osrednjemu kolesarskemu produktu želimo ponuditi številna dodatna turistična doživetja ob in na reki Dravi.

Podjetje Movio je uradni partner najstarejše fundacije za evropske nogometne turnirje Euro-Sportring za področje Slovenije, kjer je naš cilj organizacija večjega turnirja na slovenskih tleh s številnimi evropskimi klubi.

Na športno-gospodarskem povezovalnem segmentu skrbimo za organizacijo Poslovne nogometne lige NZS za področje SV Slovenije. Vedno več pa smo dejavni tudi na področju digitalizacije športnih dogodkov smo predstavnik vedno bolj priljubljene mobilne aplikacije Sport.Video.

Novost v naši ponudbi je interaktivni sistem Multiball, ki je namenjen nakupovalnim središčem, letališčem, športnim in družabnim dogodkom, festivalom ter športno-rekreacijskim centrom,… Številne interaktivne igre, kjer se lahko zabavamo prek gibanja ter iger so izjemen magnet za mlade in mlade po srcu.

Pogosto izvajamo svetovanja tujim podjetjem in jim pomagamo pri vstopu na slovenski trg, da lahko svoje dolgoročne vizije v športu ali turizmu tudi uspešno realizirajo.

Z veseljem sodelujemo pri novih  projektih, ki lahko popestrijo slovensko športno in turistično ponudbo.

V kolikor imate zanimivo idejo za sodelovanje, ne odlašajte in pošljite povpraševanje:

KONTAKT:

Movio d.o.o.,

Betnavska cesta 54, 2000 Maribor

Marko Kremžar

marko.kremzar@movio.si

+386 51 655 135

Matija Brodnjak

matija.brodnjak@movio.si

+386 40 848 272

© MOVIO | Vse pravice pridržane
Izdelava Agencija DAMN | Politika zasebnosti