Footgolf

Poslovna srečanja na golf igrišču – FOOTGOLF MODE

S svojimi sodelavci in poslovnimi partnerji preživimo veliko časa v vsakodnevnih poslovnih prostorih. V želji, da delovni proces malenkost spremenimo in se bolje spoznamo izven formalnega delovnega okolja, smo na Ptuju začeli z organizacijo poslovnih dogodkov v obliki footgolfa, kjer lahko v miru preklopimo svoje misli na “footgolf mode” 😉

Vsi poznamo prijeten trenutek, ko si svoje mobilnike pred vstopom na letalo nastavimo na ti. Airplane Mode in se tako med letom popolnoma sprostimo. Podobno razmišljanje smo uvedli v poslovna srečanja Footgolf Mode.

SPORT / BUSINESS / PLEASURE

 

Footgolf je kombinacija nogometa in golfa, ki se igra z nogometno žogo na 9-ih ali 18-ih luknjah, s premerom pol metra. Izjemna zabava in sprostitev za ženske in moške, ki se lahko medgeneracijsko družijo na urejenih zelenicah, saj je igra zelo enostavna in zanimiva. Dobri dve uri traja naše druženje, kjer vas bomo najprej podučili o pravilih in obnašanju na golf igrišču, kasneje pa se bomo skupaj pozabavali ob zadevanju lukenj z zastavico in prijetnem druženju.

Vaš dogodek lahko nadgradimo:

  • z odlično kulinariko, ki se pripravi za podjetja na golf igrišču ali pri izbranih gostinskih ponudnikih,
  • z vašo celostno grafično podobo,
  • s hostesami in promocijskimi aktivnostmi,
  • športno opremo za udeležence,
  • možnost profesionalnega snemanja in fotografiranja dogodka, ….

Oprema: Zaželena je lastna nogometna žoga velikosti 5 za posameznega igralca, športni copati (najbolj primerni so dvoranski ali za umetno travo), polo majica, kratke hlače ter kapa s šiltom po potrebi. Aktivnost se odvija v prijetnem vzdušju golf zelenic, kjer veljajo pravila obnašanja na golf igriščih.

Prenesi E-brošuro: http://bit.ly/2U0tcZF

Poslovna srečanja so organizirana v skladu z vrednotami Green & Safe za odgovorno, varno in trajnostno ravnanje v turizmu.

Dodatne informacije:

matija.brodnjak@movio.si

+386 40 848 272

© MOVIO | Vse pravice pridržane
Izdelava Agencija DAMN | Politika zasebnosti