Multiball

Tehnologija Multiball je zasnovana kot interakcija med vadbo in zanimivimi digitalnimi igrami. Sistem deluje kot interaktivna stena in predstavlja rešitev za spodbujanje gibanja pri otrocih in odraslih. Z njo se lahko igramo, se zabavamo, izobražujemo in seveda tudi tekmujemo. Na voljo so številne preverjene igre, ki so zanimive in ob njih vam ne bo nikoli dolgčas.

Namestitev sistema Multiball

Potrebujemo le prostor v velikost 5×5 metrov in to zadostuje za integracijo v prostoru. Obstajajo možnosti za indoor postavitev ter outdoor postavitev v obliki LED zaslonov. Na voljo je širok izbor iger za vse starosti in tudi spretnostne ravni. Žogice premera 5 cm so minimalna velikost za igro, pri nekaterih igrah pa se lahko uporablja tudi večje žoge za še večjo zabavo, pogosto tudi loparje. Igre in aktivnosti so prirejene za mlajše in tudi za osebe v zrelejših letih. Naprava vzpodbuja fizično aktivnost, pri katerih se ob igranju zagotovo sprošča hormon sreče.

Igrifikacija ali “gemification” je trend, ki je zajel celoten svet in zato je kombinacija digitalne tehnologije ter gibanja zagotovo zmagovalna kombinacija. Idealna je za naprednejše upravljalce in lastnike stavb in kompleksov, kjer se je potrebno ukvarjati s svojimi gosti v smislu industrije gostoljubnosti.

Personificirane igre po meri kot nalašč za prepoznavnost blagovnih znamk

Številne prepoznavne globalne blagovne znamke kot so Audi, Peugeot, Fortuna, Roland Garros, Adidas, Nike, … so našle v Multiballu tudi učinkovito marketinško orodje za komunikacijo s širšo populacijo. Personifikacija igre po meri je zelo pomembna, da si lahko podjetja zamislijo svoj koncept igre, ki vsebujejo personificirane elemente, s katerimi bodo lahko pridobivali nove kupce ali stranke ali samo utrjevali prepoznavnost svojih produktov ali storitev.

Izredno priljubljena interaktivna športno-igralna konzola Multiball je namenjena zabavi, ki jo lahko po svetu najdemo v športnih in nakupovalnih centrih, hotelih in družinskih tematskih parkih ter na letališčih, kjer se srečujejo večje množice ljudi. Multiball je idealna rešitev za aktivnosti v slabšem vremenu, saj se lahko zabavamo tudi v notranjih prostorih.

Spoznajte zabavno napravo Multiball na spletni strani: www.multiball.si.

 

 

© MOVIO | Vse pravice pridržane
Izdelava Agencija DAMN | Politika zasebnosti