Poslovna liga

Poslovna nogometna liga NZS

Sport Forum Slovenija, Društvo za promocijo športa Slovenije skupaj z Nogometno zvezo Slovenije že od leta 2015 izvaja projekt Poslovne nogometne lige oz. Poslovne lige NZS, ki podjetjem in organizacijam ponuja edinstveno priložnost za izvajanje teambuilding aktivnosti v okviru športnih dogodkov, mreženja, rekreacije in veliko mero zabave. V projektu, ki je razdeljen na tri regije (Primorska, Ljubljana z okolico in SV Slovenija) je doslej sodelovalo že več kot 80 podjetij in organizacij.

Podjetje Movio je že dlje časa soorganizator nogometnih turnirjev na področji SV Slovenije, ki so se izkazali za zelo dobro obiskane s strani podjetij iz področja Štajerske, Koroške in Pomurja. Nogomet je bil vedno izjemno priljubljen na podjetniškem nivoju in ravno zaradi tega se bo tradicija povezovanja in dobre zabave preko druženja z okroglim usnjem tradicionalno nadaljevala tudi v prihodnje.

Podjetja in organizacije, ki še niso sodelovale v Poslovni nogometni ligi NZS vabimo, da se nam pridružijo v prihodnje. Pozitivna klima in navijanje za svoje sodelavcev je bilo v preteklih letih tudi na zelo visokem nivoju. Vsi regijski turnirji in finalni dogodek, ki je gosti Nacionalni nogometni center Brdo so vedno deležni tudi pozitivnega rivalstva in tekmovalnosti med podjetji, kar zagotovo da tekmovanju še poseben naboj.

Kako lahko ekipe sodelujejo v Poslovni nogometni ligi NZS:

  • Poslovna nogometna liga je namenjena tekmovanju med podjetji, v moštvih lahko sodelujejo: zaposleni, študentje, ki s podjetjem sodelujejo dlje od treh mesecev in pogodbeno vezani sodelavci podjetja.
  • Podjetja se lahko med seboj povezujejo in ustvarijo skupno moštvo.
  • Pravice nastopa nimajo tisti posamezniki, ki so kot nogometaši registrirani v 1. SNL, 2. SNL in 1. SFL.

Več informacij pa najdete na spletni strani: www.poslovna liga.si

© MOVIO | Vse pravice pridržane
Izdelava Agencija DAMN | Politika zasebnosti