Sport.Video

V svetu športa imamo vsakodnevno veliko število tekem in dogodkov, ki žal niso ovekovečeni. Številni pomembni športni trenutki tako izginejo v pozabo. Mobilna aplikacija Sport Video rešuje ravno ta problem in z enostavnim delovanjem ter v “real time” daje klubom ali zvezam možnost ustvarjanja ključnih športnih trenutkov.

Zelo enostavno in cenovno dostopno rokovanje z aplikacijo se izvaja preko pametnih telefonov, ki ključne trenutke kot so gol, koš, priložnost ali kakšen pomemben trenutek v nekaj sekundah preko prenosa podatkov v 20 sekundnem videu naložijo na spletno stran. Ta izsek je viden takoj in ga je možno deliti po socialnih omrežjih, kjer si ga lahko navijači v nekaj sekundah po želenem dogajanju že ogledajo na svojem mobilniku ali računalniku. Aplikacija je namenjena rekreativnim, polprofesionalnim ter mlajšim selekcijam, da lahko tudi njihovi ključni trenutki postanejo vidni in ostanejo za vedno.

Priložnost za vključevanje sponzorjev

Integracija logotipov sponzorjev ali krajših videov s povezavo na spletne strani med športnimi vrhunci, je zelo pomembna z vidika športnega ekosistema klubov in številnih zvez, ki se trudijo, da svoje poslovne partnerje tudi korektno in vidno oglašujejo.

Ljudje imamo vedno manj časa in vrhunci ali “highlights” postajajo nuja, saj si pogosto zaželimo ogledati ključne trenutke tekem z izjemnimi zadetki, koši,…. Aplikacija je zmagovalna rešitev za nižjeligaše, mladinske selekcije in panožne zveze na eni strani ter predvsem zadovoljne sponzorje, starše in navijače na drugi. S tem na enostaven način dosežemo aktivno vključenost in večjo povezanost vseh ključnih športnih subjektov.

Kreiranje zanimivih vsebin za ekipne športe

Najbolj zanimivi ekipni športi za snemanje z aplikacijo Sport Video so: nogomet, futsal, mali nogomet, košarka, rokomet, hokej, vaterpolo, vodna košarka, floorball,… Vsi klubi in zveze, ki bodo kreirali lastno športno vsebino bodo dolgoročno imeli zelo pomembne trenutke zabeležene tudi na digitalni način. Vsi športni subjekti, ki želijo biti vidni in verodostojni, uporabljajo spletne strani in socialna omrežja. Tukaj je mobilna aplikacija Sport Video zagotovo zanesljiv dolgoročni partner, ki bo poskrbel, da noben trenutek v športu več ne bo šel v pozabo.

Več informacij o mobilni aplikaciji Sport Video najdete na: www.sport.video

© MOVIO | Vse pravice pridržane
Izdelava Agencija DAMN | Politika zasebnosti